A WEBMEAL menüjéből tetszőlegesen állítható össze az ebéd, két fajta levest és három fajta főételt kínálunk. A hag...
Megrendeléshez elegendő regisztrálni a webmeal.hu oldalon, ezt megteheti a diák és a szülei is. Miután az adatok rögzíté...
A megrendelt ételek kifizetésére biztonságos online fizetési lehetőséget kínálunk, a CIB Bank rendszerén keresztül. Ha ...
A biztonságos körülmények között tárolt és szállított ebéd, az iskolai menzán vehető át, illetve ott van lehetőség...

Rendelés menete

Mi rendelhető? anchor-text
A WEBMEAL menüjéből tetszőlegesen állítható össze az ebéd, két fajta levest és három fajta főételt kínálunk. A hagyományos magyar konyha hús, tészta és rakott ételeinek rajongói számára az OLD SCHOOL menüsort ajánljuk, míg a nemzetközi újdonságokra éhes diákok a trendi COOL ételek közül választhatnak. Mi a fiatalok kedvenceit főzzük, amiből mindenki kedvére választhat! Nincs kötöttség, csak jó ízek és ételek, megfelelő adagok.
Hogyan lehet rendelni? anchor-text
Megrendeléshez elegendő regisztrálni a webmeal.hu oldalon, ezt megteheti a diák és a szülei is. Miután az adatok rögzítésre kerültek, már ki is választhatóak a fogások. Rendelés leadható egy-egy napra, de akár két hétre előre is. Lemondásra legkésőbb a fogyasztást megelőző második munkanapig van lehetőség. Több gyermekes családok esetén javasoljuk, hogy a szülő regisztráljon, mert így lehetőség van akár egyetlen regisztráció alatt több rendelés leadására is, akár különböző intézményekben tanuló diákok számára.
Hogyan lehet fizetni? anchor-text
A megrendelt ételek kifizetésére biztonságos online fizetési lehetőséget kínálunk, a CIB Bank rendszerén keresztül. Ha a szülők feltöltik hónap elején az egyenleget, gyermekeik önállóan rendelhetnek hétről-hétre, de persze lehetőség van a megrendelt ételek pontos értékének bankkártyával történő kiegyenlítésére is. Határidőn belül történt lemondás esetén az ételek ellenértékét a regisztrált felhasználó WEBMEAL-es vásárlói számláján jóváírjuk, és így az egyenleg tetszőlegesen felhasználható a későbbiekben.
Hogyan lehet a megrendelt ebédhez jutni? anchor-text
A biztonságos körülmények között tárolt és szállított ebéd, az iskolai menzán vehető át, illetve ott van lehetőség az ebéd melegítésre és elfogyasztására. Ha a melegítési útmutatót betartja a diák, akkor a frissen főzött étellel egyező minőségű és megfelelő hőmérsékletű ebédhez juthat. A WEBMEAL vásárlói használhatják a menza tálcáit és evőeszközeit, a maradékok gyűjtésére pedig külön tárolót biztosítunk.
finom étel, egyszerű rendelés - ezt ki kell próbálni!